LEERMETHODE SNELLER STUDEREN™

GEBRUIKERS LICENTIE

   Watch Promo Direct beginnen!

WAT IS JE LEERVERMOGEN WAARD?

 

MEER DAN 1.000 MENSEN
NAMEN REEDS DEEL AAN ZIJN KENNISOVERDRACHT-SESSIES

VOOR MENSEN DIE WEL EEN ANDERE MANIER ZIEN...
"Na twee keer gezakt te zijn, heb ik na zijn hulp en de toepassing van zijn tips de opleiding voor informatiebeheerders met een 7.0 gehaald en mijn diploma op zak! Mensen die moeite hebben met leren of nieuwe kennis willen opdoen van een andere manier van denken, werken en schrijven, raad ik echt aan om eens contact op te nemen met Paul Esser, want zijn adviezen zijn zeer waardevol."

- dhr. Remco van den Berg


 

"SUCCES IS HET RESULTAAT VAN DE MANIER WAAROP JE LEERT"
drs. Paul A.C. Esser (MSc)

Very Last Spot 

Wat houdt onze Webclass in? Je volgt met je aangeschafte gebruikers licentie de lessen online en via meerdere zintuigen. Zo bestaat onze Webclass naar keuze uit het lezen van tekst, het luisteren naar audio, het bekijken van een video, het beantwoorden van vragen of het maken van een opdracht.

Webclass Curriculum


  Module 3 Leertechniek Snelhandschrift (speed words & speed symbols)
Available in days
days after you enroll

 

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Onze visie? in elke familie wereldwijd een student met de leermethode Sneller Studeren™.

GEBRUIKERS LICENTIE inclusief E-cursus? Ja, door de aanschaf van deze E-cursus krijg je automatisch de gebruikers licentie erbij en mag je de in de E-cursus uitgelegde leermethode Sneller Studeren blijven toepassen zolang je lid blijft. Ja, 1 licentie voor de hele familie! Na aanschaf van de leermethode licentie kun je direct beginnen volgen van de online lessen en het toepassen van de leermethode op allerlei informatie.

Wat zijn de betalingswijzen? Staat je gewenste optie er niet bij? Handmatig overschrijven kan ook, stuur een mail naar [email protected]

Is er een niet goed geld terug garantie? Gezien het lage prijspunt doen wij geen refunds, want wij hanteren namelijk een "CANCEL ANYTIME" beleid. De looptijd van de maand maak je af, en je kunt zelf bij je eigen aangemaakte account je betaling zelf altijd beëindigen. Je hangt dus niet vast aan een jaarcontract!

Zijn er updates? Ja, verdere verbeteringen in leertechnieken of nieuwe leertechnieken die we tegen komen worden geupload en kun je daarmee direct raadplegen als je toegang hebt.


Very Last SpotWat gebeurd er na je bestelling?

1. Klik op de "Direct beginnen..." knop, waardoor je bij een beveiligde pagina komt
2. Rond je bestelling af en ontvang daarmee, zolang je lid blijft, de gebruikers licentie om deze leermethode Sneller Studeren™ te blijven toepassen.
3. Bezoek www.WebclassAcademy.com en klik op "Member Login" voor toegang tot de te volgen E-Cursus met diverse leertechnieken en uitleg over de leerfasen
4. Je volgt de 7 unieke online modules over Sneller Studeren in je eigen gewenste tempo

 

SAMENGEWERKT MET ONDER MEER:

Very Last Spot